- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
válasz
#45997568 #30109 üzenetére
Akkor meg értelmetlen volt a csere, számomra a csere ott kezdődik hogy legyen gyorsabb a gép, ez miatt cseréltem az SSD, Monitort, Processzort, Memóriákat, mindent.
A 1080 azért adtam el mert kevés volt számomra.
A 1080Ti se mondanám törhetetlen haderőnek, ha jön a Volta egyből vevő leszek rá ha ennél többet tud.
Én nem így gondolkodom hogy nekem ez elég... meg az elég... de hogy is. Nincs elég gyors számítógép a piacon.A GTX1080 könnyedén hűthető volt azért, és közel 100W eszik többet a piros a tesztekben, ez miatt sem említeném a kártyáddal egy lapon.
A Tied többet fogyaszt mint az én 1080Ti ami mellett, megszólalni nem tud még az AMD teljesítményben, ez a bajom az egésszel. Az ár annyira nem lényeg.
Én megvettem volna az AMD is 300 ezeré, ahogy ezt, ha a 1080Ti re ráver 20% ot. Max, cseréltem volna monitort.Nekem a kettő üti egymást, amit ABU szokott mondani, hogy a kártya nagyon korszerű, nagyon jó nagyon szép, akkor miért fogyaszt ennyit? Tudomásom szerint ahogy fejlődik az ipar annál jobb teljesítmény fogyasztás mutatóval kell rendelkeznie egy hardvernek.
Ez a zöldeknél igaz is.Utoljára a 980Ti evett 340W TDP, lásd most a 1080Ti jár 320-nál dupla olyan sebességgel.
Úgy hogy én személy szerint jobb alternatívát látok az nvidiában mint az AMD kártyában, mai napig, 1080 vennék mint VEGA64-et.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- CNC topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Starlink
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- DELL T40 EMC Szerver
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest