Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsako
őstag
válasz
üzenetére
Tényleg? Erről nem is tudtam. Abban a hitben éltem hogy a Zenvidija csak gyárt egy féle kártyát és mindenki azt veszi csak más áron.
Gondolhatod hogy nem vagyok ennyire hülyeFullhd minimum beállításokkal GTX 960/950eseik voltak többnyire azoknak akikkel játszottam, simán vinnie kellett volna. I5 4xxx procija volt a többségnek, meg talán az egyiknek egy Zájemdé fx 8320as. A lényeg hogy többen is észlelték az fps dropot nem csak egy srác, én meg mutolt ts-en csak nevettem rajtuk

Akárhogy is nézzük, érdekes lenne ha 3-4 embernek akiknek épp Zenvidiájuk van gond van a játékkal, nekem Zájemdésként simán futott

Amit mostanában játszottam: Andromeda, Fifaf17, Overwatch, Rainbow Six Siege, GTA 5. Egyiknél sem fordult elő stutter

Jó lenne végre befejezni a pletykálást Zenvidija oldalról, mert a 90%a bullshit annak amit írtok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- XMLTV EPG letöltő progi
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Gondolhatod hogy nem vagyok ennyire hülye