Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Válasz a kérdésben van... Ezt már részben megválaszoltam 26136-ban és a monitor teljesen mindegy (24" és FullHD/60Hz). DX12 nálam nem játszik a Windows 7 SP1 miatt és DX11-ben meg az erőt hiányolom, ami még az R9 390X sajátja volt. Ez most már mindegy... rászántam magam egy GTX 1070-re. Azt mondjuk nem értem, hogyan jutottunk el odáig, hogy ilyen drága kártyákat vegyünk FullHD felbontásra. Vagy az egyre dráguló középkategória alól hogyan mentek el ilyen gépigényesre a játékok, és ezt nem követték le ennyi idő után. Nem számit egyik kérdés sem, amig ilyen magas áron megveszik a videókártyákat és az optimalizálatlan játékokat. Mindenestre nekem ez az utolsó fejlesztésem a játékos gépre. Lesz néhány elfogadható szintű játék elképesztő gépigénnyel aztán számomra vége, vagy konzolra váltok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vicces képek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest