- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Neked szintén i5 van a gépben és szerinted is jobb egy GTX 1070 videókártyával játszani. Vagyis a teljesitményed javult egy ilyen váltás után. Nekem meg alig-alig érezhető javulás történt. Kifogást emeltem ez ellen és még csak meg sem próbáltam nagyon szóba hozni a GTX 1070-et, de máris a magas elvárások miatt lettem megróvásba minősitve. Tényleg jobban szeretek 60 FPS teljesitménnyel játszani, de ezért visszaveszek a grafikai beállitásokból. Ja, de mennyire is gondoltak ott AMD oldalon. Nekem ez néhol már túl soknak tünik, és egy R9 380 után többet reméltem emelni ezen. Most már kiváncsiságból csak megnéznék egy GTX 1070 teljesitményszintet elérő AMD VEGA videókártyát ebben az i5 konfigomban. Mármint mit mutatna grafikában és teljesitményben.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Steam Deck
- Apple asztali gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest