- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Yutani #21854 üzenetére
Nem értem mi a probléma.... Gbors írásai és kommentjei továbbra is pártatlanok, csak maximum realisták és kritikusak. AMD-t szeretnék venni, de valljuk be, elég nehéz belekötni a jelenlegi NV termékekbe... és sajnos a Vega várakozás mellett nagyon csábító gondolat bepattintani egy 1070-et és játszani. A 270X után a 970 ugyan ez a flow érzés volt. Betettem és ment szó nélkül. A vörösök meg kétoldalas HSZ-eket írtak, hogy miért szar és miért lesz fos hónapokon belül. Bánom már, hogy eladtam +5-10K bukást megelőzve... csak bíztam egy erős Polaris fölényben / Vega hírben...Szerintem októberben semmiféle Vega nem fog jönni...
-
törölt tag
válasz
Yutani #21854 üzenetére
",de az utóbbi időben az NV iránti nem titkolt részrehajlása miatt nem látom azt az embert, aki korábban volt. És ez őszintén elszomorít."
A gbors objektív és tárgyilagos, némi irónival fűszerezett vitái Abu-val szemben áll másik ember meglátásával és te ettől depresszióiba esik? Gyenge, fejletten jellemre enged következtetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- eBay
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest