- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Yutani #21854 üzenetére
Nem értem mi a probléma.... Gbors írásai és kommentjei továbbra is pártatlanok, csak maximum realisták és kritikusak. AMD-t szeretnék venni, de valljuk be, elég nehéz belekötni a jelenlegi NV termékekbe... és sajnos a Vega várakozás mellett nagyon csábító gondolat bepattintani egy 1070-et és játszani. A 270X után a 970 ugyan ez a flow érzés volt. Betettem és ment szó nélkül. A vörösök meg kétoldalas HSZ-eket írtak, hogy miért szar és miért lesz fos hónapokon belül. Bánom már, hogy eladtam +5-10K bukást megelőzve... csak bíztam egy erős Polaris fölényben / Vega hírben...Szerintem októberben semmiféle Vega nem fog jönni...
-
törölt tag
válasz
Yutani #21854 üzenetére
",de az utóbbi időben az NV iránti nem titkolt részrehajlása miatt nem látom azt az embert, aki korábban volt. És ez őszintén elszomorít."
A gbors objektív és tárgyilagos, némi irónival fűszerezett vitái Abu-val szemben áll másik ember meglátásával és te ettől depresszióiba esik? Gyenge, fejletten jellemre enged következtetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest