Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
Ilyen szempontból a Steam kezdeményezése is motiváció lehet DX fejlesztésére, mert ha Vavle több címet tud felsorakoztatni egy fejlettebb OpenGL-en*, akkor már van két Dx-szel (érdemben) konkuráló API is.
Más unokatestvérem tapasztalatai szerint érdekes módon egy K4000-es kártyával kevesebb hibát produkál BF3/BF4, mint a hasonló kategóriában utazó Gef. kártyák.
Ezt kissé furcsálltam mert eddig úgy tudtam, Quadro kártyáknál a kiemelt terméktámogatás a profi alkalmazások miatt van, de olybá tűnik időnként játékok alatt is előnyösebb. Talán a kiforrottabb driver miatt. Hasonló (vagy akár ennek ellentmondó) tapasztalata valakinek? -
daveoff
veterán
Mi az hogy már megint nem értem a lényeget. Nyugi!
Értem én, csak győzzük kivárni, hogy mi sül ki ebből az egészből. Benne van az is, hogy a mantle-nak lőttek, és az is hogy megmarad, HA szorgalmazzák a fejlesztők, és lesz rá játék. Csak akkor azt is meg kell oldaniuk, hogy ne csak AMD vga-val működjön, ha versenyben akarnak maradni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged