- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Acer notebook topic
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen videókártyát?
- TV antenna és jelerősítés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
Igen tudom toltam cod 2-t anno esports szinten nálam is lowon volt minél több fps érdekében, de szerencsére kinőttem belőle viszonylag hamar.
Ezért is mondom, hogy kevés hc gamer van jelenleg szal nem értem az irányt.
(#1660) Laja333 BF 4-es teszteket néztél vagy egyéb gémek?
-
HSM
félisten
Ha arra mész, hogy igazán jó legyél egy multi játékban, nagyon nem mindegy, 60 vagy 200FPS-ed van. Próbáld ki. A motor késleltetése is sokkal kisebb lehet úgy.
V-sync nélkül pedig jelentősen hamarabb kikerül a végeredmény is, akár csak 60hz-es monitoron is. Nálam ezen bukott el a CF is, olyan növelt az input lagon, csak lestem.
Pedig én nem is vagyok olyan igazán HC gamer, bár a durva FPS lanpartis múlt megvan.
Milyen jó is volt a haverokkal a Quake3....
A grafika butítása pedig sokszor jobb látási viszonyokat is teremt. A gagyi füstben pl. könnyebben meglátni sokszor az ellent.
-
Malibutomi
nagyúr
-
DeadMeat
nagyúr
Mert így nincs(kicsit túlzok) esély arra, hogy beröcögjön a játék.Hiába a csúcs vas, egy komolyabb katyvaszban azért igen nagy fps dropok vannak, ami meg kb = a halállal.Így ís van, de nem olyan mértékű, hogy zavaró legyen.Amúgy meg szerintem a multi játék nem feltétlen csak a vizuális élményben kell nagyot nyújtson.
Nem csúcs vas, de hogy érzékelhető legyen: autó beállításokkal ami ~ultra 60 fps megvan, nagy katyvaszban viszont leesik 20 fps környékére is, ha dől a torny sanghájban akkor akár 1 is
Kicsit finomítva rajta ~medium, high között 90 fps és a minimim nem megy 60 alá, ha dől a torony 40 alá, ami még mindig khm zavaró, de legalább mozogni dudok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Acer notebook topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged