- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Steam Deck
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- DUNE médialejátszók topicja
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
válasz
Malibutomi #1318 üzenetére
+1.
Én se értem őket mi értelme van ennek önbizonygatást tudom elképzelni, hogy a kis lelkük megnyugodjon, hogy bezzeg ők a "jó" oldalon állnak mintha valami háború lenne rosszak vs jók és csak tárgyakról van szó nem is életekről.
-
norb55
őstag
válasz
Malibutomi #1318 üzenetére
Én nem a Mantle-t szidom, lesz benne jövő, de sok víz lefog még folyni a Dunán.
Az bosszant, hogy igen még a 780topicba is a Mante nevet hallom nap mint nap.
Az ember saját topicjába is a Mantle jön. Ami még nem is lenne gond, de mikor pár AMD fan örült odajön és elkezdi sztárolni, hogy milyen jó lesz a Mantle. Mikor még semmi kézzelfogható teszt nincs róla.Ez olyan mint az isteni hisz , senkinemtudja hogy van, mégis hisznek benne sokan.
De ettől jobb a tévén keresztül történő rontás levétele, komolyan mondom hogy lehetnek az emberek ennyire elvakultak?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged