- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- OLED monitor topic
- Google Chromecast topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
válasz
jacint78 #11774 üzenetére
Majd' 10 éve kínai telefonokat plusz AMD kártyákat használok. Ismételten lehet csak én vagyok az egyetlen (Meg a hasonló topikokban előkerülő pár tucat ember, a világ maradék 50 millió AMD felhasználója meg gondolom mind csak szop velük. Mondjuk az is érdekes, hogy csak az AMD-ről váltott NV fanok szidják a drivereket, akik meg napi szinten használják, azok semmivel sem tartják rosszabnak mint az NV drivereket.), akinek soha egyikkel sem volt egy játékkal sem baja.
2 Nvidia kártyám volt rövidebb ideig (GTX 650 Ti Boost és GTX 750), viszont mindkettővel voltak driveres problémáim, viszont annak ellenére nem könyveltem el az NV-t "szar" cégnek, mert simán elhiszem, hogy csak keveseket érintett az adott probléma, és nem az egész driver volt szar. Ugyanez van az AMD-vel is. Valószínűsíteni merem, hogy volt egyszer egy AMD kártyád, kifogtál egy drivert ami a userek 1%-ánál problémát okozott, és azóta szarnak titulálod az AMD-t.
csak úgy eleve inkorrektnek, de azt már régesrég az egész piachoz való hozzáállása alapján,
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Eladó eVGA RTX3080 XC3 Ultra 10GB szuper videókártya dobozában!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X WINDFORCE OC Eladó!
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- 2x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4800MQ I 16GB I 500GB I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest