-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
-
válasz
MiklosSaS #1308 üzenetére
Perpill csak egy RX 560, de ha eladom az inteles gépet, abból vehetek valami komolyabbat. Így, hogy jön PC-re a RDR2, meg a Cyberpunk 2077, kelleni is fog valami erősebb. De az is lehet, inteles gép a családban marad, és várok inkább 2 hónapot egy jobb VGA-ra. Fura, de a régi HyperX RAM-jaimhoz nagyon ragaszkodok, és sokkal kevesebbért tudnám csak eladni őket, mint amennyit nekem érnek.
-
válasz
MiklosSaS #1306 üzenetére
Minden, már csak ez a proci kell. Illetve a megmaradt fölös inteles gépet valamire be kéne majd cserélnem. Ebbe a lapba megy majd, és ilyen RAM modulok mellé. Mindegyik visszafoghatja kicsit (ITX lap, 3000 MHz modulok). Az SSD legalább egy jobb NVMe, és a leendő gyári Stealth hűtő helyett várja a procit itthon már egy Wraith Max.
-
-
7700k-t már láttam 70%-on pörögni Star Citizen alatt, és ugye a helyzet az, hogy sajnos a játék még messze van a késztől. (Talán 2-3 hónapja emelték 16GB-ra a RAM-beli minimumot, a proci is bőven változhat még... :/ ) Ettől függetlenül szerintem -csak tegyük fel- ha 2 év múlva elindul a játék normálisan, elég lesz neki egy 7700k, tehát egy 4c8t proci a 75 fps-hez. Viszont ez még csak az elkövetkező 2 év, és ki tudja, milyen lesz például a GTA 6 vagy GTA 7.
Ma még ez is elég ritka:
-
válasz
Petykemano #1085 üzenetére
A soha azért egy erős túlzás, 5-7 év múlva megnézném, mire elég egy 4c8t proci az akkori játékokban!
Már a Star Citizen azt ígéri, minden szálat használni fog, ami elérhető, ha másra nem, extra látótávolság számítására.
Wow, rákerestem valamire kíváncsiságból! Egyelőre ez a helyzet.
Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged