- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Bluetooth hangszórók
- Egyre több piacra eljut az eredetileg korlátozott Ryzen 5 7600X3D
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Objektívek topikja
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz galaktikus #2392 üzenetére
Szerintem meg a témához szólj és ne személyeskedj.
Azt meg hogy az intel megy 15-20w on az amdnek meg minden baja van 45w on magáért beszél de lehet tényleg rossz tapasztalatokkal rendellkezek és ez nagyon zavarhat mikor leírom. ( Kb olyan mint amikor írtam hogy szagat az egér ez egy tény nem a kofogásokat kell keresni hogy a program meg így úgy ,mert tény h szagat néha 😅)Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
sZapu
újonc
válasz galaktikus #2392 üzenetére
Felesleges vele kardozni, saját igazát kell erőltetni, hisz ma ez a "menő" ! Aki kicsit is jobban konyít valamihez, azt csak betámadni szokták. Én például ezért is vagyok inkább olvasó, sem mint vitatkozzak ilyen felnőtt (remélem az, mert ha nem akkor ott van gond rendesen) emberekkel, mert érdemi vita lehetetlen, minden téren velük.Néha kedvem lenne sírva röhögni rajtuk, de aztán rájövök hogy felesleges, mert azzal is örömet szereznék nekik
vagyok aki vagyok, de nem az aki lenni szeretnék...
Aktív témák
- Politika
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobil flották
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest