- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon EOS DSLR topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kompakt vízhűtés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
sZapu
csendes tag
válasz
galaktikus #2392 üzenetére
Felesleges vele kardozni, saját igazát kell erőltetni, hisz ma ez a "menő" ! Aki kicsit is jobban konyít valamihez, azt csak betámadni szokták. Én például ezért is vagyok inkább olvasó, sem mint vitatkozzak ilyen felnőtt (remélem az, mert ha nem akkor ott van gond rendesen) emberekkel, mert érdemi vita lehetetlen, minden téren velük.Néha kedvem lenne sírva röhögni rajtuk, de aztán rájövök hogy felesleges, mert azzal is örömet szereznék nekik
-
Frozen
addikt
válasz
galaktikus #2392 üzenetére
Szerintem meg a témához szólj és ne személyeskedj.
Azt meg hogy az intel megy 15-20w on az amdnek meg minden baja van 45w on magáért beszél de lehet tényleg rossz tapasztalatokkal rendellkezek és ez nagyon zavarhat mikor leírom. ( Kb olyan mint amikor írtam hogy szagat az egér ez egy tény nem a kofogásokat kell keresni hogy a program meg így úgy ,mert tény h szagat néha 😅)
Aktív témák
- Jövedelem
- Anime filmek és sorozatok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Vicces képek
- Formula-1
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i5-8500 100% tesztelt, hűtő nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 - i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest