-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
MiklosSaS #491 üzenetére
Ezzel simán együtt lehet élni hogy szerinted mit mennyire droppol le.
Szobahőmérséklet/szellőzés, CPU fesz és még sok egyéb dolog függvénye. Az offosban leírtam nemrég egyik kalandomat 4+1es hűtetlen VRM-es lappal, abban egy 6300as fetrengett de valami rettenetesen.
Egy bizonyos feszen/VRM hőmérsékleten túl nemhogy töredék FPS-t produkál adott játék mert húzza magával a fetrengő proci a VGA-t de van olyan kakukk is hogy egyenesen leáll az egész hóbelevanc.
Ilyenkor még a TS is megy, van adatforgalom, áll 3-5mp-et mintha lefagyott volna (az ember nyúlna a restart gomb irányába csak ugye van TS kommunikáció..) majd egyszercsak folytatódik a játék. A másiknál (ezesetben nálam..) meg felugrik a kisablak hogy "waiting for XY..", mintha leszakadt volna a serverről..
Na ha ez nem FPS drop akkor semmi nem az.., 10+ éves játékban, 1.2V alá feszelve.., kthxbyx+1edszer.., kalapom emelem norbert1998 előtt amiért úgy be tudta állítani a sajátját hogy kettő óránál tovább megtűrte, nekem ez eddig még egyszer sem sikerült, se úgy hogy a kezem alatt volt, sem távsegítséggel.
Esetleg csak béna vagyok/voltam, simán elképzelhető, oké..
Ahogy medvesajt is, kizárólag azt nem tartom szerencsésnek, hogy esetében egy feltételezett teljesértékű 8320as van hasonlítva bármihez is, mert a 88. dolog az hogy éppen Intelhez, konkrétan.
Ha elektronikai fémhulladékról lenne szó, na az már egy egészen más helyzet lenne.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konteó topic
- E-roller topik
- Socket AM4
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest