Keresés

Aktív témák

• Habugi

addikt

válasz MiklosSaS #491 üzenetére

Ezzel simán együtt lehet élni hogy szerinted mit mennyire droppol le. :B

Szobahőmérséklet/szellőzés, CPU fesz és még sok egyéb dolog függvénye. Az offosban leírtam nemrég egyik kalandomat 4+1es hűtetlen VRM-es lappal, abban egy 6300as fetrengett de valami rettenetesen.

Egy bizonyos feszen/VRM hőmérsékleten túl nemhogy töredék FPS-t produkál adott játék mert húzza magával a fetrengő proci a VGA-t de van olyan kakukk is hogy egyenesen leáll az egész hóbelevanc.
    Ilyenkor még a TS is megy, van adatforgalom, áll 3-5mp-et mintha lefagyott volna (az ember nyúlna a restart gomb irányába csak ugye van TS kommunikáció..) majd egyszercsak folytatódik a játék. A másiknál (ezesetben nálam..) meg felugrik a kisablak hogy "waiting for XY..", mintha leszakadt volna a serverről.. :DDD
    Na ha ez nem FPS drop akkor semmi nem az.., 10+ éves játékban, 1.2V alá feszelve.., kthxby

x+1edszer.., kalapom emelem norbert1998 előtt amiért úgy be tudta állítani a sajátját hogy kettő óránál tovább megtűrte, nekem ez eddig még egyszer sem sikerült, se úgy hogy a kezem alatt volt, sem távsegítséggel. :N Esetleg csak béna vagyok/voltam, simán elképzelhető, oké..

Ahogy medvesajt is, kizárólag azt nem tartom szerencsésnek, hogy esetében egy feltételezett teljesértékű 8320as van hasonlítva bármihez is, mert a 88. dolog az hogy éppen Intelhez, konkrétan.
    Ha elektronikai fémhulladékról lenne szó, na az már egy egészen más helyzet lenne. ;)

Aktív témák