- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
-Gabesz- #2731 üzenetére
ha elkezdtem feltolni az auto tuningot megjelentek a 85-90 fokos hők és a teljesítmény még ennyi se volt cinebenchben. nekem a minoszos offszet működik mert hülye vagyok hozzá de az jól. lement a höfok a fogyasztás és maradt a brutál teljesítmény ami az autotól annyit tér csak el hogy itt nincs még 80 fok se mint azon és a cine23 a 16 magos threadripper alat van picit. a gyári auton meg épp felette picit de nekem az nem ér meg 85-90 fokot meg 250 wattos fogyasztást erről beszéltem itt is végig.
Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Renault, Dacia topik
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest