-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz
Beba Snake #2051 üzenetére
Igen, nagyon szimpatikus ez a kis ház nekem is. Sajnos a gépépítéshez nem értek, hogy egy miniITX-et összehozzak (+ már azok is túl nagyok lennének nekem), ezért ez az ASRock ház az alaplappal nagyon eltalált.
Egyébként nagy dilemmában vagyok, mert egyrészt jobban tetszik az A300 eleje, mint az X300-nak
, illetve gondolom ha ténylegesen forgalomba is kerül az X300 és a 4. generációs APU-k, akkor lehet lejjebb is menne az ára talán mind az A300-nak, mind a 3. generációs APU-knak, de legalább esetleg több lenne a használt 3. gen-es eladó APU. Viszont szeretek úgy vásárolni, hogy "tartalék" is legyen az adott eszközben, ezért gondolkodom az X300-on 4. gen-es APU-val. Év végéig szerencsére van még időm ellamentálnom rajta.
Aktív témák
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest