- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- Philips LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
Den
veterán
Gondolom az intel hülye lenne liszenszelni az sse2-t, akkor még reménytelenebb lenne a p4-nek teljesítményben lépést tartani. Szerintem azért nem húzható, mert valahol itt a vége a k7-nek. Ez is szép amit idáig elért. Valahol 450 Mhz-től indult, most meg 1800 mhz... a p3 1 gigánál bedobta a törülközőt.
-
HEBI
senior tag
Ugy néz ki nem sok mindent változtattak. Egy kicsit jobb lett game és render oldalon, bár az sse2 nagyon hiányzik neki. Érdekes, hogy nem húzható. Én azt vártam volna, ettől .13 technológiától, hogy majd magasabb frekin is megy, de a széria még nem.
-
TommyGun
őstag
mindenesetre nem rossz dolog hogy a KT266a lapokba belemegy egy 2200+ Processzor...főleg mivel nem kell lapot cserélni hozzá....amelyikben megy a Palomino XP abban ez is....legalábbis ha az AMD álja a szavát....
-
[L]http://www.anandtech.com/cpu/showdoc.html?i=1635&p=1[/L]
Gyors, könnyen kilockolható,alig húzható. Én azt reméltem hogy húzásilag sokat fog dobni rajta a 0.13, merthát az 1.6+-os XP-m 1.9+ként is megy csak FSB emeléssel, itt meg a TB-t is max. ennyivel tudják feljebb húzni.
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- alza vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo II: Classic és Resurrected
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- Intel Core i5-13400F
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 5 7600X BOX - Gari 2027.03.11 -ig - Eladó!
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- HONOR Magic7 Lite Titanium Black 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest