Hirdetés
Aktív témák
-
HERR Z
veterán
végülis vehet A8N SLI premiumot is vagy An8 passzívot is de ebben a kettőben kb kimerül a passzív S939-esek listája, ami még PCI-E-es is...meg az atis cuccok
AGP:nf4-es lap ha volt már melletted tudod hogy dögmeleg, KT890-et meg inkább nem ajánlom...uli/sis megoldásai meg nem kaphatóak atinak meg feljönne a szar south bridge...szal ha rá akar szánni 2x annyi pénzt akkor megkaphat egy passzív S939-es rendszert kérdés az hogy megéri-e?
inkább vennék egy erősebb vga-t mint s939-et nem nyer semmit az új foglalattal, nem is beszélve hogy pl a mobil chipek ugye S754-esek, kevesebb hőt termelnek stb-stb
/amúgy meg odaírtam hogy minden nf3-mas lap...az msi azért emelődött ki mert jópár lapon még a Zalman borda se fér el egy nagyobb vga mellett -nV laptervezési designnak köszönhetően..ezenfelül msi-n kívül csak a dfi lapba mennek a mobil procik/
ez erre a topicra vonatkoztatva...új gépet vevőknek akkor ajánlok s754-et ha HOSSZÚ ideig nem akarnak fejleszteni/addigra a s939 is kihal, vagy nincs egyszerűen dellájuk hogy megfizessék.../
AGP-t meg mikor ajánlok én?Saját bőrömön látom hogy lassan kihal...de egy nf3 akkor is kevesebb hőt termel és x850 ott vírit agp portosként is
[Szerkesztve] -
HERR Z
veterán
MSI K8N NEO S754/Minden S754-es kivéve a PCI-E-es NF4-eseket, másnem a lapra rax egy Zalman bordát/
Proci az A64 2800+ -3700+ ig amit csak akarsz
Hűtásnek valami gigabrutál rezescucc-ehez annyira nem értek
VGA-nak ugye AGP-s...ebből ami szimpi -de vannak passzív gigabyte karik vagy jó heatpipeos hűtők
Tápra adott tippet tts
Ház...amibe van szigetelés
TFT: benq 8ms-osa szvsz még mindig a best /19''/
Amúgy lényegében nekem is passzív a rendszerem...egy venti van, az a táp 5V-on járó SX1-e, szal nem zavar nagy látmát...és nem kell azért mégsem aggódni, hogy mi melexik túl mert minden ami meleg az hűtve van
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest