- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- Apple asztali gépek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Dell notebook topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BIOS frissítés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunvarlan
aktív tag
Az az érdekes hogy ugye van az alaplapnak egy easy tune nevű programja ha ott átrakom defaultról oc-ra (azt írja az összes mag 3800mhz-n ketyeg simán pedig amikor csinálja ezt a jelenséget 3600mhz single core) akkor szépen beáll 3800-ra és nem mozdul onann semerre igaz ezt játékban figyelem az msi afterburnerrel. Nem igazán tudom mi lehet ennek az oka de majd valaki jön és elmondja mitől van ha nem az sem gond mert akkor marad oc-ben és kész. Maga a proci valami félelmetesen jó az elöző fx-em után még nem tudtam kiakasztani semmivel persze nem is ez a cél de akkor is na.
-
hunvarlan
aktív tag
válasz NdrewSunix #32304 üzenetére
Nem amikor elindul simán megy cpu-z-vel nézem és csak annál a játéknál vettem észre eddig.
-
hunvarlan
aktív tag
válasz NdrewSunix #32302 üzenetére
Szia az ssdt raktam neki elsődleges bootnak miután telepítettem a windows ennyit állítottam.
-
hunvarlan
aktív tag
Sziasztok már máshol kérdeztem de itt hátha kapok valakitől segítséget adott 1 aorus b450 elit alaplap 1 ryzen 5 2600x-es porcesszor. Az a problémám vele hogy elkezdek a World Of Warcraft-al játszani minden tök jó meg minden de amikor kilépek valamiért a proci turbó módban marad és 4,2 ghz-en ketyeg tök feleslegesen mert csak a torrent megy semmi más semmit nem állítottam a biosban ahogy megvettem és összerakták az Aquába úgy van minden egyedül a bootot állítottam de annak nem kéne hogy köze legyen ehez köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Értékelés alatt - AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest