- Milyen egeret válasszak?
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen videókártyát?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Jinxb1rd #13335 üzenetére
Hátha valakit érdekel, módosítás történt:
Kiderült, hogy a 3.9 nem stabil. Nagyon ritkán, de hibázik. 3.85-ön is hibázott (bár ennél már levettem a feszültséget is 1.3-ra 1.35-ről, lehet nem volt elég neki).
Viszont levettem 3800 Mhz-re 1.3 Volt feszültség mellett és így már stabil és nincsenek számítási hibák se. Emellett továbbá végre képes voltam a memóriát felvenni 2666-ra (2800-nál nem volt stabil).
Szóval ez a szitu, így már jó, azért még egy alaplapi biosfrissítést várok, hátha lehet tovább maxolni .
We are only Stardust...
-
Leon77
őstag
válasz Jinxb1rd #13335 üzenetére
Azzal a rammal én sokat "szívtam" sehogyan sem volt stabil, végül eladtam és vettem G. Skillt. Ez 3066-ig stabil felette nem (3200-as).
Nekem olyan jelenségek voltak, hogy nem volt kép random induláskor, néha érthetetlen win kék halál. Mem test akármeddig mehetett semmi gond nem volt, viszon aida stressz teszt alatt, ha csak a ram opciót jelöltem be elszállt 10 percen belül (általában 1 percen belül) kritikus hardver hibával. Én az alaplap gyártójával is leveleztem ennek kapcsán, (de mivel aida teszt memória hibára utalt) és fogalmuk sem volt mi legyen én eladtam és vettem másik ramot. (a vevő nem panaszkodott, amúgy egy hónapos ram volt)
És ezzel semmi, de semmi gond.Minden pöpec, kivéve, hogy még nem megy stabilan 3200-on, de talán majd egy újabb biosszal.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- AKCIÓ! Intel Core i7 9700 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- Processzor felvásárlás
- AMD Ryzen 5 5600X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest