Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánik a memóriapiacon
- Egérpad topik
- Projektor topic
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
I3ence
tag
válasz
Valdez
üzenetére
Hogyne lehetne. A vertikalis aramlat adott. Hogy felfele, vagy lefele fujsz, az toled fugg (bar utbbinak eleg keves ertelmet latom). Nalam most pl. ez a felallas
A csavarozas viszont tenyleg eleg szar. Arra figyelj, hogy a hatszog anyakat jo helyrol dugd, az abran nehezen olvashato. En forditva csinaltam, akor jottem ra, amikor harmadjara fordult el az egesz, ha tulcsavartam.
Ja most latom, ha Silverstone-oztok akkor bizony ez eleg kenyelmetlen.
-
BullKoxa
őstag
válasz
Valdez
üzenetére
Ha nézted a linkemet akkor láttad milyen házam van, engem nem zavar. De viszont ami hányadék a Be Quiet-nél az a felfogatás. Mintha valami 90-s években lennénk oly rossz ahogy meg kell húzni a csavart én dugó kulcsot szoktam hozzá elővenni. A Dark Rock 3 PRO-.t bárhogy teheted, de én akkor már Noctua-t vennék a 14 vagy a 15-t a felfogatás miatt, mert a PRO-t akkor is nehéz felszerelni. De lehet a kisebb Noctua is jó rá ami ilyen 190 TDP (W) ig van ajánlva.Sajna ezek nem feketék. Nekem is a színe fogott meg, Dark.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest