Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz
hegegabi80 #28546 üzenetére
Nekem sima 2700 volt, ezzel a hűtővel. Ezen is 92-es venti van, ez se olyan nagy.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
hegegabi80 #28546 üzenetére
a helyes kérdés, hogy annó ki mivel hűtötte
én speciel az R7 1700 mellé vettem egy Freezer 33+ -t ; most az 5800X -en is az van.
( 1 ventivel )
ha a 85 fokot idle produkalja, az gáz, ha stresszteszt alatt, akkor meg pompás.
itt még nincs co, szóval minuszos offsetet tudsz neki adni, hogy mennyit visel el, azt sajnos ki kell tesztelni, minden kocka más. LLC -vel is tudsz játszani, ha esetleg a lapod auton valami feszes llc -t állít be, akkor azt lazitsd, hogy terhelesnel jobban essen a fesz.
erre se lehet általánosságot mondani, mert az MSInél az "1' tartja leginkább a feszt ; a "9" meg a legkevésbé ; Asrocknál meg csak 5 szint van ; de az pont fordítva, tehát az "1' ejti a legjobban ; a Gigánál meg ha jólemléxem van normal ; hard meg extreme ; lehet nem ezek az elnevezések, de az biztos, hogy nem számozza.* emlékeim szerint az enyém -0.025V offsetet viselt el teljesitményvesztés és -0.0375V -t teljesitményvesztéssel, de még fagyás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Nintendo Switch 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Szemüveges topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest