- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
Akkor olvass mar vissza legyszives, nem egyszer leirtam, hogy a legfrissebb BIOS van rajta. QVL listan mit nezegessek amikor a korabbi ryzen cpu-val megy a rendszer, amit szinten belepattinottam. Hozzatennem 3500Ft-omba került.
"Vagy a procit is elvihetné kipróbálni valahová, erről is volt szó, hogy kizárjuk ezt a hibát. Ha a proci jó, akkor továbbmehettünk volna, ram+alaplap+táp hármasra."
Szerinted napi 10+ ora munka mellett erre a bohockodasra van idöm?
Vissza sem olvasod miket csinaltam vegig, de osztod nekem, hogy mekkora barom vagyok.
solfilo: Nem nezte meg. Elmagyarazom miert, hogy erthetö legyen. Munkabol leleptem hamrabb, hogy 17.30-as zaras elött vissza tudjak vinni a kölcsönprocit. Szerinted? Ott dölt el, hogy hagyom a picsaba az egeszet.
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
válasz OutSider17 #2462 üzenetére
Szerinted?
-
audi100td
nagyúr
Mond mar meg konkretan mit irtal amit nem probaltam meg? Kerlek, most mar tenyleg k*rvara megokosodnek.
tzsolesz: #2436, driver problema, ugye?
Had ne kelljen mar visszakeresnem hanyan szamoltak csak itt be problemas elsö inditasrol. Azt megertem, hogy akinek müködik az elegedett, de had legyen mar tele a f*szom az egesszal ha nem er sz*rt se amit vettem, söt minuszba vagyok. Most tenyleg erröl kell vitatkozni? Pont leszarom.
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
Kerlek meselj vagy tanits mester, megoldas tovabbra sincs a prolemara.
Összeraktam eletembe par gepet, ezzel beszoptam, tanultam belöle, tudom mit nem szabad többet venni, AMD-t. Akinek bejött hasznalja egeszseggel. Nem kell velem egyeterteni.
+Minek is kellett volna utanaolvasnom?
Vasaroltam egy rendszert papiron egymashoz passzolo komponensekkel, ja, hogy nem müködik, igy jartam.
AMD supportnak külön dicseret, hogy 24h megfogalmazni nekik emailenkent egy valaszt es az sem tartalmaz semmi erdemit, alja ceg, leirtam öket örökre.[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
Ez engem szerinted hol erdekel? Bolti kereskedelemben arult cucctol legyen mar ez elvarhato, hogy ne kelljen otthon egy kisebb labort berendezni a termek hasznalatahoz, de lehet nekem tul nagyon az igenyeim. Ha masnak van ennyi szabadideje es türemle, akkor egeszsegere.
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
Volt, hogy 10 percig hagytam, b*szott elindulni, senki ne mondja nekem, hogy ez normalis, de mondom reszemröl lezarva. A velemenyem, hogy ekkora fossal meg eletemben nem szivtam, de ez itt a gyarto iranti elfoglultsag miatt sokaknak ugy sem lesz elfogadhato.
Nem erdekel egyik marka sem, mondom evek ota notebookozok, egy baratomnak kellett CAD-re gep, a normalis grafikus mag miatt tetszett meg a proci, de igy hiaba.
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
válasz t.mate9811 #2436 üzenetére
Szia,
köszi, de szamomra ez elfogadhatatlan es erösen felkesz termek benyomasat kelti, oriasi csalodas.
-
-
audi100td
nagyúr
válasz OutSider17 #2378 üzenetére
A csatit tuti ok, 4 pines a lap es a tapon is az van. Meg mondom, a masik procival megy a rendszer.
De kösz meg egyszer, megkerdem ezt az opciot is.
-
audi100td
nagyúr
válasz OutSider17 #2376 üzenetére
Szia,
Köszi a tippet, nincs benne M2 SSD, illetve a lapra mar semmit nem dugtam ra, csak az egyetlen 16GB memoria modulomat, + tapcsatik, cooler, usb billzet. Van egy masik tapom, azzal meg teszek egy probat. Amugy 500W chieftec lett hozza veve.
Speakerem nincs sajna, de szetnezek otthon.
Proci labak mind epek, ketszer atneztem azt is.
Viszont ma vissza kell szolgaltatnom a regebbi ryzen cput-t a helyi üzletbe, merkerdem nem-e tudnak az ö lapjukba belepattintani megy-e vele. Szinten Asus A320M-K van nekik, csak 2200G-vel, hatha...
De mondom a regebbi ryzen 3-as cpu-val indul azonnal. Erdekes, csak ne szedne mar darabokra az ideg.
-
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
Összeállítottam egy konfigot Ryzen 5 2400G procival egy Asus Prime A320M-K alaplappal. Indításkor se kép se hang. BIOS frissítés hiányára gyanakodtam, be is ballagtam egy helyi számtech boltba ahol kölcsönöztek egy korábbi cpu-t, be frissítettem a BIOS-t, de sajnos továbbra sem jó. Nincs valakinek tippje mi lehet a gond? Lehet kifogtam egy selejtes procit? Visszakeresve az Asus honlapján mintha nem is lett volna annyira régi a BIOS, egy éves, de elvileg ezt a cpu-t már kezelte volna.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Jövedelem
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- További aktív témák...
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- ryzen 5 1600x six core am4
- AMD 7800x3D proci garanciával eladó!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest