- CES 2025: jóárasított mobil Ryzeneket is hoz az AMD
- CES 2025: Elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- CES 2025: A Zenbook és Vivobook notebookszériákról sem feledkezett meg az ASUS
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
- CES 2025: Már az idegenek is 4K-s, 240 Hz-es QD-OLED monitorral nyomulnak
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz audi100td #2437 üzenetére
Értsd meg hogy ez egyedi jelenség. Nagyon sokan használjuk 100% megelégedéssel problémamentesen az elejétől kezdve.
Nálad valami memória gubanc van. Gyanítom hogy nem támogatott darab.
Intel ennyiért kb. a harmadát tudja sajnos, így az ugye abszolút nem alternatíva....
Ettől függetlenül tiszteletben tartom a döntésedet, de kérlek egy ilyen egyedi hiba miatt ne minősítsd az egész platformot, mert teljesen feleslegesen tévesztessz meg más júzereket akik ide betévednek....
Béke. -
félisten
Nálam gigabyte A320 lappal egyböl ment a 2400G, amint felfrissítettem a BIOS-t egy Bristol Ridge procival.
Annyi volt a trükk, hogy a BIOS frissítés utáni elsö indításkor az új procival várni kell sok mp-et. Max egy perc, de sztem kevesebb.
Szerintem elsö induláskor csinál valamit; diag, teszt, setup, stb.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Nimda
addikt
A RAM part. no szerepel a lap gyártó qvl-ben? Gyanús, hogy az lesz a baj. Amikor én vettem ezt a rendszert, kínosan odafigyeltem arra, hogy támogatott ramokat vegyek. Nem akartam én sem szívni vele, nem is volt így semmilyen gikszer. 3203 vagy a 4011-es bios van a lapodon?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Robotporszívók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Weblap készítés
- Asszociációs játék. :)
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- World of Tanks - MMO