Hirdetés
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- 3D nyomtatás
- Fujifilm X
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
cadaver
tag
ECS olcso es stabil, ASUS A7V333 draga es a legjobb :)) . es mivan, ha 1600+-t veszel, a7v333ban meg tuningolni is lehet (ECS-ben nem!) es akkor belefer egy ilyen lap. videokartyat tenyleg vegyel, nekem eddig TNT-m volt (nem tnt2) es a radeon8500le ez utan mennyorszag :)) amugy ez a huto homersekletfigyelo-csipogos, homerseklet fuggvenyeben fordulatszamot valtoztat, 8cm-s venti van rajta, ultrahalk, elmeletileg megbizhato, es szep. [de ez csak a 4/TC fajta!])
hm most hogy igy elnezem talan nem is mondtam semmi ujat ebben a par sorocskaban. bar remelem igen. na pá -
B(al)ansz
csendes tag
Helló,
Szükségem lenne néhány nálam tapasztaltabb segítségére, mert ki akarom cserélni a régi gépem alapját.
Noszval én úgy AMD 1800+ procit szeretnék, ehhez kéne még egy alaplap plusz memória...
és hogy ez milyen feltételekkel működik. (ASUS TNT-s VGA-m van :DD, B(al)ansz
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- Samsung Galaxy A34 5GB 128GB/6GB/Számlával!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest