- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bossbob
tag
válasz
janos666 #162 üzenetére
Sajnos akkor neked ugyanaz a rémálom szutid van mint nekem volt még néhány éve az AMD Carrizo-s HP Pavilionnal. Erről már írtam itt korábban, meg van egy egész fórum oldal is a Carrizo-s gépeknek, ahol annak idején részletesen leírtam az egészet.
Siralmas látni hogy a HP meg az AMD lassan 4 éve már nem nem bírja megoldani a szoftverezetségi bajaikat. Nekem majdnem 1 évet kellett várni mire kiadtak olyan drivert rá ami korrekt volt, de azután már az sem működött a Win10 újabb verziójával. A HP csak az általa kiadott driverekért vállal felelősséget, az AMD aktuális driverje nem települ mind a mai napig, a HP meg csak egy drivert adott ki a laptopra, amikor az a piacra került, azóta meg el van felejtve a modell támogatása.
Én mindezek miatt váltottam Intelre, mert az AMD szoftver támogatottsága nagyon siralmas a mobil fronton. Egyszerűen nem akarják vagy bírják keresztülverni az OEM-eken a driver frissítést, ezért ha az ember megszívta egy rosszul működő elsőgenerációs gyári driverrel, mint ami velem is történt akkor el lehet kezdeni új laptop után nézni. Ugyanis nem fog teljes potenciállal működni gép, akkor meg minek költött rá az ember?
Évek óta van nyitott ticketem az AMD-nél ami szintén el van felejtve.
Nem akarlak elkeseríteni, de naív ábrándjaid se legyenek, hogy majd egyszer megoldódik, de a nap végén a szobában ülsz egy vadiúj laptoppal ami nem működik normálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen autót vegyek?
- Milyen routert?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- VGA kibeszélő offtopik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- XPS 17 9720 17" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" QHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i9-13950HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő