- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bossbob
tag
válasz
janos666 #162 üzenetére
Sajnos akkor neked ugyanaz a rémálom szutid van mint nekem volt még néhány éve az AMD Carrizo-s HP Pavilionnal. Erről már írtam itt korábban, meg van egy egész fórum oldal is a Carrizo-s gépeknek, ahol annak idején részletesen leírtam az egészet.
Siralmas látni hogy a HP meg az AMD lassan 4 éve már nem nem bírja megoldani a szoftverezetségi bajaikat. Nekem majdnem 1 évet kellett várni mire kiadtak olyan drivert rá ami korrekt volt, de azután már az sem működött a Win10 újabb verziójával. A HP csak az általa kiadott driverekért vállal felelősséget, az AMD aktuális driverje nem települ mind a mai napig, a HP meg csak egy drivert adott ki a laptopra, amikor az a piacra került, azóta meg el van felejtve a modell támogatása.
Én mindezek miatt váltottam Intelre, mert az AMD szoftver támogatottsága nagyon siralmas a mobil fronton. Egyszerűen nem akarják vagy bírják keresztülverni az OEM-eken a driver frissítést, ezért ha az ember megszívta egy rosszul működő elsőgenerációs gyári driverrel, mint ami velem is történt akkor el lehet kezdeni új laptop után nézni. Ugyanis nem fog teljes potenciállal működni gép, akkor meg minek költött rá az ember?
Évek óta van nyitott ticketem az AMD-nél ami szintén el van felejtve.
Nem akarlak elkeseríteni, de naív ábrándjaid se legyenek, hogy majd egyszer megoldódik, de a nap végén a szobában ülsz egy vadiúj laptoppal ami nem működik normálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Dell Inspiron 15 5518 /11.gen i5-11300H 24GB ram/512 GB SSD FHD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest