- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem a Microsoft árazta be az Xbox kézikonzolokat
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Videós, mozgóképes topik
- eGPU tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bossbob
tag
válasz
janos666 #162 üzenetére
Sajnos akkor neked ugyanaz a rémálom szutid van mint nekem volt még néhány éve az AMD Carrizo-s HP Pavilionnal. Erről már írtam itt korábban, meg van egy egész fórum oldal is a Carrizo-s gépeknek, ahol annak idején részletesen leírtam az egészet.
Siralmas látni hogy a HP meg az AMD lassan 4 éve már nem nem bírja megoldani a szoftverezetségi bajaikat. Nekem majdnem 1 évet kellett várni mire kiadtak olyan drivert rá ami korrekt volt, de azután már az sem működött a Win10 újabb verziójával. A HP csak az általa kiadott driverekért vállal felelősséget, az AMD aktuális driverje nem települ mind a mai napig, a HP meg csak egy drivert adott ki a laptopra, amikor az a piacra került, azóta meg el van felejtve a modell támogatása.
Én mindezek miatt váltottam Intelre, mert az AMD szoftver támogatottsága nagyon siralmas a mobil fronton. Egyszerűen nem akarják vagy bírják keresztülverni az OEM-eken a driver frissítést, ezért ha az ember megszívta egy rosszul működő elsőgenerációs gyári driverrel, mint ami velem is történt akkor el lehet kezdeni új laptop után nézni. Ugyanis nem fog teljes potenciállal működni gép, akkor meg minek költött rá az ember?
Évek óta van nyitott ticketem az AMD-nél ami szintén el van felejtve.
Nem akarlak elkeseríteni, de naív ábrándjaid se legyenek, hogy majd egyszer megoldódik, de a nap végén a szobában ülsz egy vadiúj laptoppal ami nem működik normálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem a Microsoft árazta be az Xbox kézikonzolokat
- Milyen TV-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest