-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GhanBuri Ghan
őstag
-
-
Chereiose
addikt
Én kb 2 hete néztem végig először az AMD fronton, hát állíthatom, hogy az Nvidia el van szállva az árakkal.
És ahogy néztem a teszteket, véleményeket, nagyon jól sikerültek ezek az RX kártyák
60 körül konkrétan bontatlant lehet kapni itt HA-n, mondjuk szívesebben venném boltban rendes számlával, ott sem sokkal drágább. RX 460-at csak az ára miatt vennék, igaz, hogy az tényleg elég gyenge, bár mediumon mindennel megbírkózik. Viszont i5 6500 és 16GB RAM mellé azért illene egy 470-et vennem -
Chereiose
addikt
Igen, a 1060 lehet most jó, de az a 3 giga azért szúrja szemem, 970-et meg használtan annyira nem akarok. Így a logikus az RX 470 lesz, vagy ha ennyit nem áldozok rá akkor marad a 460 4GB.
Mac projektre gondolsz?
Hát, rájöttem, hogy kevesebb pénzből tudtam venni egy izmos pc-t, jó monitorral, már csak egy jó VGA kell és ott tartok mintha vettem volna egy kis Air-t
Igazából ez volt az ok, na meg annyit nem hurcoltam volna ezt beláttam, ha máshol vagyok elég a telefon, itthonra meg mérföldekkel jobb egy 23"-os monitor, mint egy laptop kijelző
-
-
menpee
aktív tag
Itt az ismeretterjesztő videó a témában
11:50-től nézd, ha az időzítés valami miatt nem jelenne meg nálad. Ha szeretnéd megtudni, hogy mi lenne, ha totál el
barontanád a dolgot, akkor nézd a srácot olyan 10-15 percig, lesz rá példa. Javítással együtt persze. -
SzlobiG
félisten
Ha van IGP a procidba, akkor úgy vissza lehet tenni a vga-ra, de anno működött az is, hogy átkapcsoltad a bios kapcsolót bootoltál majd vissza kapcsoltad mielőtt flasheltél és felrakta úgy is.
(#9574) ncc1701 Használ még valaki analóg monitort manapság.
Szvsz ne is szórakozz vga konverterrel 20k-ért már akárhol kapsz digitláis bemenettel ellátott monitort.
-
füles_
őstag
Szia!
A custom hűtéses RX 470-esek ára most felszökött 63 ezer környékéről 67-68 ezer környékére.Ha jól emlékszem PCX-nél Nitro RX 470 volt 63 ezer forintért,XFX RS 470 meg 61 ezer forintért,ezek most 5-6 ezer forinttal drágábbak.Ha mindenképpen custom hűtésű RX 470-et akarsz akkor várj egy kicsit amíg mérsékelődik az áruk.
Máskülönben meg ezek közül választanék:
Sapphire RX 470 4GB (referencia hűtős)-Ennek nagyon jó ára van,viszont blower style hűtője van,ezért hangosabb és melegebb mint a többi.De ha kellően alulfeszeled és kap egy jó ventillátorprofilt szerintem rendben lesz
Sapphire RX 480 4GB Nitro-Az RX 480-ak közül ennek szuper ára van,tegnap ugyanitt 69 ezer forint volt.3 ezer forinttal drágább mint a 470-es kistestvére,szerintem ennyi felárat megér.Bár sajnos csak 2 év garancia van ráHardveraprón egyébként lehet kapni jó áron bontatlan RX 470-eseket.Megéri ott is körülnézni az ismert kollégáknál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest