- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egérpad topik
- Projektor topic
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
füles_
őstag
válasz odorgg #21177 üzenetére
Ezt jó hallani. Úgy látszik végre letett az asztalra egy badass hűtésű AMD kártyát a Gigabyte. Az ezelőtti szériákban nem nagyon voltak ajánlottak a Giga kártyái.
Ha 1450MHz-es órajel mellett emelsz még egy kicsit a feszültségen nem fog növekedni a pontszámod 3DMark-ban? Emlékeim szerint volt itt már olyan 480 ami 1450MHz-es GPU órajellel 1500 pont fölött produkált.
2250MHz-es memóriával már van pár hiba a HWiNFO szerint.[ Szerkesztve ]
-
AllTheBest
őstag
válasz odorgg #21177 üzenetére
Tegnap raktam fel ide képet róla, hogy 1400-on mit produkált, hw info is látszik vissza, ha kicsit visszakeresel szerintem megtalálod, max kirakom megint Annyi, hogy én pl nem nyúltam hozzá a venti profilhoz, szóval elvileg az enyém is tudna 60 fok körül operálni 1400-on, csak én rühellem, ha akár csak egy kicsi szélzaj hallható a gépházból
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest