Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
Az NV kártyákat direkt nem is kevertem ide, mert abból megint flame kerekedne. Csak annyit írok, hogy jelenleg számomra egyik piros kártya sem alternatíva...
HSM: A fogyasztásos témához csak annyit, feljebb leírtam mitől tartok a Fury Pro esetében, félek hogy itt is csak pár modell lesz, ami vállalható mindenféle kompromisszum nélkül. Ha nem így lesz, jó lesz az összes, és tuningolni is lehet, akkor tényleg nem sokan fognak X-et venni. Egyébként engem nem érdekel a fogyasztás, csak lehessen hűteni....
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Konzol Screenshot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- RX 6500 XT 8GB Eladó - Garancia
- MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- PlayStation 4 Slim 1TB
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest