Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
válasz
#85552128 #2889 üzenetére
1050/500 -> 1100/550-re szoktam feltenni ha kell valahol egy kis plusz, de mar nem is emlekszem mikor nyultam hozza legutobb. FX meg nincs kesz se hardveresen se driveresen teljesen. Kivancsi leszek lesz-e rev 2 vagy Greenland jon egybol meg Radeon Software valamikor.
Az a kepvillodzasos hiba az 100% hogy hardveres, 99% hogy memoriahoz kapcsolodik, mert mindenfele OS alatt latom.
A Hynix-el kozosen fejlesztettek ki, csinaltam tegnap BS-t is a kartyan ha "tulhuztam". HBM2-nel ha tobb gyarto lesz kivancsi leszek lesz-e kulonbseg a memoria gyartok termekei kozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- The First Berserker: Khazan
- Autóhifi
- E-roller topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest