Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Yllgrim #2404 üzenetére

Remélhetőleg marad. :D

(#2405) Pepeeeee: Miért? Mondtam én már egy ideje, hogy komolyan gondolkodom benne... :K
    Nem sok időm volt ma rá, de az unlock volt az első amit kipróbáltam :DD Nálam marad "csak" Fury Pro, fullos biosszal hibázott már windowsban is, a köztes megoldásokat meg inkább hanyagolom egyelőre...
    Amúgy dual bios van rajta, szóval ha egyszer sikerül is elrontani még van egy esélyed + ha van IGP a prociban akkor arról is tudsz flashelni (ezt ajánlom inkább mert nálam is elszállt...). A ledsort kikapcsoltam, borzasztóan idegesítő sötétben.
    Én MSI AB-t használom, de egyelőre nem fogom húzni, most csináltam egy desktop, meg egy 3D profilt CCC-ben és ezeket + a CPU profilt váltogatom egy kis progival, a 260X-nél is így megy jelenleg és bevált (nem ugrál feleslegesen az órajel, de ha teljesítmény kell akkor egy kattintás vagy bill. kombináció és kész is).
    Csak 1080p-n játszom, de mivel kellett egy másik kártya így most inkább bevállaltam ezt a 980 Ti helyett, főleg a Freesync miatt meg igazából bár a 970 továbbra is nagyon jó kártya és másik gépben majd váltja is a 260X-et, de nekem az a specifikációs hazudozás marhára nem jött be és ez is szerepet játszott a mostani vételnél...
    Alzáról rendeltem egyébként csüt. délután, péntek este már MO-n volt, ma délben pedig a kezemben :C

Unlockot ha csinálod amúgy alap biost mentsd le atiflashel - GPU-z csak 128 kb-t ment le, a teljes bios 256 kb.

Új hozzászólás Aktív témák