Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Yllgrim #2404 üzenetére
Remélhetőleg marad.
(#2405) Pepeeeee: Miért? Mondtam én már egy ideje, hogy komolyan gondolkodom benne...
Nem sok időm volt ma rá, de az unlock volt az első amit kipróbáltamNálam marad "csak" Fury Pro, fullos biosszal hibázott már windowsban is, a köztes megoldásokat meg inkább hanyagolom egyelőre...
Amúgy dual bios van rajta, szóval ha egyszer sikerül is elrontani még van egy esélyed + ha van IGP a prociban akkor arról is tudsz flashelni (ezt ajánlom inkább mert nálam is elszállt...). A ledsort kikapcsoltam, borzasztóan idegesítő sötétben.
Én MSI AB-t használom, de egyelőre nem fogom húzni, most csináltam egy desktop, meg egy 3D profilt CCC-ben és ezeket + a CPU profilt váltogatom egy kis progival, a 260X-nél is így megy jelenleg és bevált (nem ugrál feleslegesen az órajel, de ha teljesítmény kell akkor egy kattintás vagy bill. kombináció és kész is).
Csak 1080p-n játszom, de mivel kellett egy másik kártya így most inkább bevállaltam ezt a 980 Ti helyett, főleg a Freesync miatt meg igazából bár a 970 továbbra is nagyon jó kártya és másik gépben majd váltja is a 260X-et, de nekem az a specifikációs hazudozás marhára nem jött be és ez is szerepet játszott a mostani vételnél...
Alzáról rendeltem egyébként csüt. délután, péntek este már MO-n volt, ma délben pedig a kezembenUnlockot ha csinálod amúgy alap biost mentsd le atiflashel - GPU-z csak 128 kb-t ment le, a teljes bios 256 kb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Videó stream letöltése
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő