-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
Dark KillerX #40250 üzenetére
De amugy érdekes mert az MSi After azt irj aki a kártyára hogy MSi 7970 Lightning,Trixx meg hogy AMD HD7900 seria,Most hogy van ez ?
-
gratzner
tag
válasz
Dark KillerX #40209 üzenetére
Jövök...
Itt pedig köszönök minden segítő hozzászólást... -
gratzner
tag
válasz
Dark KillerX #40207 üzenetére
Oké nyilván nem ezek a tesztek a legfontosabbak, csak betojtam, hogy mi lehet a baj...
És sokat olvasgattam a napokban amd-intel topikokat, és többek közt kíváncsi lettem arra is, hogy a processzorom mennyire tudja kiszolgálni ezt a vga-t. Szerintem ismeri mindenki azt az érzést, amikor minden rendben van, de az ember akkor is ki akarja tolni a határokat...és tényleg, a sok fórum olvasgatás után már-már szégyenlem hogy a 8320-at nem tekergettem még soha
...na így kezdtem megnézni egy vga stressz tesztet. De most már legalább tudom, hogy mi a helyzet. Megyek cpu oc-t tanulgatni... -
gratzner
tag
válasz
Dark KillerX #40205 üzenetére
Oké oké... de akkor ez teljesen normális, hogy a stresszteszt közben elvágja magát a vga a túlhevüléstől? Vagy nem szabadna ennyire felmelegednie? Tönkre ment gyakorlatilag?
Vrm-ekre keresek valamit ami kimutatja, de nem nagyon akarom nyaftatni. Mitől melegedhet fel ennyire? A ventillátorokat 100%-ra állítottam pedig a teszt előtt. -
gratzner
tag
válasz
Dark KillerX #40196 üzenetére
Nem bírja a kártya az adott órajelet? Alap órajelen van. Nem nyúltam hozzá.
Totál szellős a ház, azzal nem lehet gond. Amúgy ha jól emlékszem 72 fokosan dobta el a Kombustor-t. Az nem lehet sok... -
ricsi8800gt
addikt
válasz
Dark KillerX #40031 üzenetére
Trixx-el se tudom a feszt vissza venni
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
Dark KillerX #40031 üzenetére
Azzal nem próbáltam még de majd meg lesem azzal is.
Most nem tudom hogy BE LE bios nem is találtam rá csak BE van de más más 7970 -esek. -
snecy20
nagyúr
válasz
Dark KillerX #40022 üzenetére
"Azt hiszem távozok a topiból, és megnézem milyen a zöld oldal
Amúgy szégyen, hogy elértéktelenedett ez a vga széria, pedig ma is kellőképpen erősek"Használtpiaci árát tekintve eléggé, de azért még egy 7950 is bátran odarakható a mai középkategóriás felhozatalba, a 7970 meg simán.
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
Dark KillerX #40026 üzenetére
Manuálisan is vissza vettem a feszt és ahogy megterhelem a gpu-t 1256 mV ír ki.Tweak-ban nem is tudok feszt állítani csak Af-ben tudok
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
Dark KillerX #40022 üzenetére
Azért majd olykor nézz vissza
Igen eléggé el van értéktelenedve ez a 7970 de csak ugy mind az R9 széria már.
Nekem ez az első MSi HD7970 Lightingom és van benne még potenciál és azt már most tudom hogy benchmárkban az R9 280X gyalázni fogaja majd. -
ricsi8800gt
addikt
válasz
Dark KillerX #40021 üzenetére
Csak most még arra nem tudom a magyarázatot hogy 1150 MHz is 1256 mV kap meg 1100 MHz is a gpu bios frissítés volt.1100 MHz nem kevesebbnek kéne lenni e a mV ?
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Dark KillerX #40021 üzenetére
Azt hiszem távozok a topiból, és megnézem milyen a zöld oldal
Amúgy szégyen, hogy elértéktelenedett ez a vga széria, pedig ma is kellőképpen erősek.
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
Dark KillerX #40018 üzenetére
Oki
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
Dark KillerX #40001 üzenetére
Hát de az 7950
Szerettem volna most egy másik biost rá tenni ahol 1070 MHz a gpu de win 10-en az Ati winflash nem indul el -
AMD_ok
őstag
válasz
Dark KillerX #39990 üzenetére
Nekem is az a driver volt fent, plusz a win 10 frissites utan clean install. Remelem, hogy nem hardveres gond volt, es csak a szoftverek "szorakoztak" velem...
-
jegenye77
addikt
válasz
Dark KillerX #39913 üzenetére
R9 280-at ajánlották de elvileg majdnem ugyan az mint a 7950.Ez meg olcsóbb.
Ez se biztos jó topik kérdés de szerintetek jobb választás a 7950 vagy nagyon hasonló árban a 7970 mint az R9 280? -
weri
senior tag
válasz
Dark KillerX #39898 üzenetére
Tudomasom szerint meg beta a W10 igy nyilvan eleg sok bug van benne, meg kb. egyik OS se volt bug mentes mikor meg debutalt :d
-
válasz
Dark KillerX #39858 üzenetére
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz
Dark KillerX #38557 üzenetére
Megkapta a +20% power limitet. Minden szépen működik. Ma több időm lesz ismerkedni a kártyával. A Ryse-ról csupán egy 5 perc eredményéről tudtam ilyen böffenetet írni. Ma már jobban neki állok kitesztelni.
Aztán napokra elveszek a Skyrim modolásában. -
Petyyyyy
addikt
válasz
Dark KillerX #38451 üzenetére
Teljesen jók ezek a hőfokok, maradhat.
-
HSM
félisten
válasz
Dark KillerX #38476 üzenetére
A drop rendben van szerintem. A Vapor-X 280X-en is ennyi volt. 1,1V-ot beállítva kapott 1,05V körül: [link]
-
HSM
félisten
válasz
Dark KillerX #38443 üzenetére
Ja, mivel jó magas az alapfesze. De a tápkört nem erre méretezték azért rajta a gyári kiépítésben. Szuper kis kártya az eredményei alapján, az utolsó 100Mhz-ért el ne pukkantsd....
-
HSM
félisten
válasz
Dark KillerX #38430 üzenetére
Teljesen jó ez.
Mondjuk tegyük hozzá, hogy nálam több, mint egy éves driverrel mentek, azóta a driver is sokat gyorsult, no meg +5% órajel nálad az mégiscsak +5% órajel.
Picit lightosabb ventiszabályzással pár fokkal feljebb engedve teljesen jó lesz ez szvsz 2000-2200rpm magasságában. -
HSM
félisten
válasz
Dark KillerX #38428 üzenetére
És a sebesség se rossz.
Én mondjuk Valley bench-ben szoktam otthagyni 15 percet, HWiNFO resettel, miután betöltött, az is jó viszonyítási alap.
Ez pl. alulfeszelt Toxic, bár gyengus procival, szval pár FPS-el kevesebb, mint lehetne.[link]
Ez pedig a 280X Vapor-X-em, alulfeszelve, szupernéma üzemmódban: [link]. Max 1600rpm, ami szvsz elég komoly. Bár mondjuk Dual-X hűtőn ez megfelelt volna szűk 2000rpm-nek, a Vaporé kicsit erősebb/hangosabb azonos fordulaton. -
HSM
félisten
válasz
Dark KillerX #38424 üzenetére
Igen, úgy tűnik sikerült a móka.
-
belinho
senior tag
válasz
Dark KillerX #38267 üzenetére
Igen!
Főleg min fps-ek terén. Mantle-t meg kevés játék támogatja. -
fasterware
aktív tag
válasz
Néha előfordulhat, de nem sok esetben, tolj még 1 kicsit a cpu - nak
, ha tudsz majd.
-
válasz
szerintem > [link]
-
KAMELOT
titán
válasz
Dark KillerX #38057 üzenetére
Az a 430-as táp gyenge lesz! Legalább 550W minőségi tápot vegyél! Minek ilyen kártya ha alulvfeszelve akarod használni? Hadd úgy alapon és kész vagy tuningold, de erősebb táp mindenképpen fog kelleni!
-
dandy91
tag
válasz
Dark KillerX #28747 üzenetére
ismerősnek van hőfokok rendben vannak vele jó cucc!
-
Cole86
senior tag
válasz
Dark KillerX #28747 üzenetére
tudom ,h nem reklám helye, de azért innen jobban járnál.
(msi pl gamekkel, sztem best buy..
)
-
fbaloo
tag
válasz
Dark KillerX #13347 üzenetére
De egyétertetek hogy nem kéne 35-40-et produkálnia?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elden Ring
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Autós topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest