Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz E1even #30228 üzenetére

Na, így már kerek a történet, köszönöm. :R Sajnos a 7970 Vapor-nál nem volt jó ötlet a memóriák 40-50W fűtését is révinni a GPU bordájára. :N Sokkal jobb ilyen téren az Asus meg a sima DUal-X, ahol a hagyományos, fém hűtőkeretes-merevítős megoldással van megoldva.

(#30229) belinho: Köszi a tippet, de text editorral fele idő alatt áthekkelem az AB profil file-ját, mint amíg egyáltalán betölt a fos CCC.... :C Engem nem zavar, hogy nem kerekek az órajelek, ha valakit meg igen, majd tesztel magának kerek órajelen. ;]

(#30231) ÁdiBá: Ami ilyenkor fontos, hogy friss windóza legyen midkét tesztalanynak. :K Be tudnak egymásnak kavarni, ha már egyszer fenn volt a konkurencia, hiába törlöd a másikét. Nekem anno érdekes volt, a radeon 4850 után berakva a GTX260-at az ment hibátlanul, míg a GTX260 után a 4890-nek minden baja lett, amíg nem kapott új OS-t, milyen érdekes.... ;]

Másfelől nem egészen értek egyet a tesztmódszereddel. Ha 5 percig kavarogsz multiban a pályán, az nem igazán egzakt mérés. Már csak azért sem, mert ha ott van előtted 5 karakter vagy nincs, nem ugyanaz. Úgy kéne mérni, hogy ugyanazt kelljen renderelnie a két kártyának. Nem véletlen terjedtek el a "fix útvonalas" tesztprogramok, mint 3dmark, Valley, és barátai. Hátránya ezeknek, hogy lehet rájuk optimalizálni a drivert, és ilyen esetben nem reális erőviszonyokat mérnek.
    Amit én ajánlok még tesztelni, sniper elite v2 bench, vagy a Tomb Raider beépített tesztje.

Új hozzászólás Aktív témák