Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz RetepNyaraB #20504 üzenetére

Szerény véleményem szerint pont azért olyan néhány bolt hozzáállása, mert néhányan a fenyegetőzést választják egyből kultúráltabb eszközök helyett. Sajnos ők is szivatva vannak a nagykerek által általában. Mind1, ebbe ne menjünk nagyon bele, nem ide való téma a topicba.

(#20505) MM: Igen, kinézetre biztos az van rajta, de abból a kinézetűből is van 7970-re való 220W-os verzió. :K [link]
    Elvileg vagy 3db 8mm-es hőcső van rajta (220W), vagy két 8-as és egy 6-os (180W). Ha 6-os is van, az szemre is lényegesen kisebb, egyből látni, hogy kisebb az átmérője, ha alaposabban megnézi az ember, pláne, ha mellette van két 8-as, amihez lehet viszonyítani.

Amúgy a furmark alatti ugrálás miatt ne ijedj meg, nekem is dobálta [link] és játék alatt még sose fordult elő, pedig kapott izzasztó címeket. :)

Ha biztosra akarsz menni, tedd fel az Afterburner OSD-t, és az szépen tudja neked monitorozni az aktuális órajelet (ahogy álam is össze van firkálva lilán a bal felső sarka az ablaknak a képen) és akkor egyből látod, van-e baj játék alatt. :K

(#20507) MM: Éreztem én, hogy necces lesz az a 20A... Ne nagyon hagyd 100 fok fölé menni, nem tesz jót neki. :N

Új hozzászólás Aktív témák