Új hozzászólás Aktív témák
-
nomad138
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #47493 üzenetére
A Battlefield 4 nem változott. Az optimális Minőségnél kicsit jobb lett de érezhető lagg-ok voltak. Nagy teljesítménynél pedig látható laggok. Le vettem a beállításokat full low-ra 1080P-ben és úgy sem volt több FPS-em 80-nál ami vicc még droppolt is......
-
F e Z o
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #47493 üzenetére
30 hozzászólással fentebb van a válasz. A 98-99%-os kihasználtsággal ne foglalkozz, magasabb úgysem lesz.
-
nomad138
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #47488 üzenetére
Köszönöm a tippet. Át tettem optimális teljesítményre és ugyan úgy laggolt a dolog. Utána áttettem Optimális minőségre és lagg mentes lett a Far Cry 3 ami ugye nem kis gépigényű. Most fogom tesztelni a Battlefield 4-et és írok egyből. AZ aktuális Driver a 13.12
-
joysefke
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #47282 üzenetére
Ez a jelenség szerinted betudható annak , hogy a CR2 akkoriban még Geforce "párti" volt ha szabad így fogalmaznom?! Ennek a kártyának kellene lennie olyan erősnek, hogy ilyen jelenség még csak véletlenül se forduljon elő.
Semmiféle (VGA jellegű) jelenség nincsen, ha csak nem az, hogy kevés a kártya a FULL HD minden MAX-hoz. A kérdés, hogy mit kell egy kicsit visszabutítani.
Az input lag azért magas, mert nincs meg a folyamatos 50FPS és ezért visszaugrik 25-re. Ez normális, ha gyenge a kártya.Ha megnyugtat, volt GTX 660OC-m is, és az se tudott többet Crysis 2-ben és az Nvidia féle adaptive Vsync sem segített
J.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Revolut
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fotók, videók mobillal
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest