Hirdetés
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen notebookot vegyek?
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasakos
tag
Most olvastam el pár külföldi tesztet detto ugyanez a kari, gpu-zben megnéztem minden verzió bios stb megegyezik és azoknak mind lehet feszt emelni, ennek meg nem...kva érdekes..
Most újraraktam mindent, beton stabil a gép, bios reset, új win bizt. kedvéért nem béta, hanem whql-es 12.10-es driver. Alap órajelen van. ami 1050GPU/1250 RAM. Sapphire 7870 OC-nak ez a default-ja. Most már így alapon furmak alatt se hasal meg, heaven alatt sem, 3 óra bf3- at is szerette. Szóval így okés sztem.. Csak ugye direkt azért vettem ezt mert mindenhol írták, hogy lehet tuningolni... erre meg...több monitorozó programot megnéztem és marad mindig a gyári feszen ami 1.219v, akármit csinálok. AB-ben átállítom, a monitorozóba ott kiirja módosított értéket, de a többi program csak megint az alap 1.219 v-ot látja
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest