- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
válasz
Malibutomi #6687 üzenetére
Nekem sem volt bajom vele.
Sikertelen tuning próbálkozásaim után világított rá Droidmester,hogy 12.9-et pakoljak föl.
De még nem jutottam el odáig,hogy kipróbáljam valóban segít-e.Ha "helyrehozza a vga tuning-hoz való hozzáállását",,, akkor mindenképp jelzem.
Szerintetek elég egy 12.8 uninstall/12.9 install vagy driver sweeper és társai használatát is vessem be?
-
Tomix24
addikt
válasz
Malibutomi #6687 üzenetére
Nekem az Asus Tweak mellett tovább engedte húzni a kártyát, de Win7-el megy csak, Win8-al lehet hangprobléma(Béta nemhiába). De Win7-nél gyorsabb, és több pontokat oszt a Benchmarkokban is mint a 12.8 whql.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged