Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
Ez mekkora f-ság.Nekem is eljátszották ezt egyszer egy budai boltban.Igaz akkor Ramot vettem és "csak" 2 ezer lett vna a töblet amit ott/átvételkor közöltek.Viszont én nem hagytam magam lehúzni és mondtam,hogy a honlapon x-ft ért rendeltem meg és nem vagyok hajlandó érte többet fizetni.
-
szasanyi
félisten
Engem is érdekelne: melyik üzlet ez? Csak mert a napokban volt szó hasonlóról IPON vonatkozásban, amikor is többen írták, hogy azért az árért kapták mint ahogyan rendelték - miközben ott is emelkedett az ár a rendelést követően.
kovsol: azt mondd már el lécci, hogyan használod a PhysX-et NV kártya nélkül?! Én próbálkoztam vele Batman AC kapcsán, de nem tudom sehol állítani, hogy ne a nemlétező NV kártyát akarja PhysX- számításhoz használni hanem a CPU-t. Ha jól láttam te Borderlands 2-nél használod, de gondoltam hátha hasonló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest