Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz Steve198310 #52806 üzenetére

Dehogynem emel, az a dolga. (Powerplay.)

kerekfej: Mint olvashattad, magam sem egy HD2600-zal hasonlítottam össze. ;) Egymáshoz teljesítményben közeli kártyákkal fordulhat elő, tehát pl. egy 270X-nél egy 7850-nel lehetne összevetni, ilyesmi. Ez persze mindig kártyafüggő, de a probléma inkább ott van, hogy egy durván CPU-limites helyzetben a min FPS lezuhan, míg egy gyengébb VGA-val nem feltétlenül. Ergo a gyengébb kártyával jobban lehet játszani. Ha pedig ey 1-2 magot igénybe vevő játékról van szó, a Phenom jóval nagyobb bukta, mint egy P v. Core i3.

RetepNyaraB: "Ez olyan, mint az intel procik(I)on(/I) a turbo core (ööö persze lehet, h van AMD(I)-re(/I) is, nem vagyok képben. Ez magyarul azt jelenti, hogy szerinted az Intelekben rossz, de lehet, hogy az AMD-kben. Erre írtam ON TOPIC, hogy az AMD-nél lép fel.
    Az "AMD-nél" teljesen helyes kifejezés az "AMD esetében" rövidítésére, főleg, hogy a turbót nem tudod kikapcsolni a prociban, még ha le is kupakolod, hiába a proci vezérlésébe építették be. :P Csak biosban tudod kikapcsolni. ;) Az igekötőket nem is értem, hogyan jöttek ide., az összes ilyen szavam a "kikapcsolni" volt, helyesen írva. A köcsögözést inkább nem minősítem. :((
    Ez egy elég szánalmas hsz volt (lásd még: ragok hibás és következetlen használata), és csak azért válaszoltam, mert mindemellett teljességgel értelmetlen is. :( Ha nyelvészeti vitára vágysz, inkább privátban próbálkozz, de csak az ilyen jellegű tudásod némi fejlesztése után, így magunkat, egymást és a moderátorokat is kímélhetjük). ;) A fórumozók nyelvtudását illetően viszont teljesen igazad van! Én bizony, ha nyelvészkedni akarnék itt (de nem szoktam), nagy magyarságomban biztosan nem angol kifejezést használnék a szerkesztésre. ;)
    No offense, csak, ha már annyira vágytál a helyes nyelvi kifejezésekre, gondoltam, segítek. :R

r00r1: Nézd meg a win en. tak. beállításait. ;) A másik az alaplapi S(x) mód. A harmadik a letöltő szoftver. Én pl. DiskDefrag-gal úgy jártam, hogy mindig en. tak. módba kapcsolt a gép, akkor is, ha futott. De sztem NEM a driverben kell keresni a problémát.

Új hozzászólás Aktív témák