Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Steve198310 #52806 üzenetére
Dehogynem emel, az a dolga. (Powerplay.)
kerekfej: Mint olvashattad, magam sem egy HD2600-zal hasonlítottam össze.
Egymáshoz teljesítményben közeli kártyákkal fordulhat elő, tehát pl. egy 270X-nél egy 7850-nel lehetne összevetni, ilyesmi. Ez persze mindig kártyafüggő, de a probléma inkább ott van, hogy egy durván CPU-limites helyzetben a min FPS lezuhan, míg egy gyengébb VGA-val nem feltétlenül. Ergo a gyengébb kártyával jobban lehet játszani. Ha pedig ey 1-2 magot igénybe vevő játékról van szó, a Phenom jóval nagyobb bukta, mint egy P v. Core i3.
RetepNyaraB: "Ez olyan, mint az intel procik(I)on(/I) a turbo core (ööö persze lehet, h van AMD(I)-re(/I) is, nem vagyok képben. Ez magyarul azt jelenti, hogy szerinted az Intelekben rossz, de lehet, hogy az AMD-kben. Erre írtam ON TOPIC, hogy az AMD-nél lép fel.
Az "AMD-nél" teljesen helyes kifejezés az "AMD esetében" rövidítésére, főleg, hogy a turbót nem tudod kikapcsolni a prociban, még ha le is kupakolod, hiába a proci vezérlésébe építették be.Csak biosban tudod kikapcsolni.
Az igekötőket nem is értem, hogyan jöttek ide., az összes ilyen szavam a "kikapcsolni" volt, helyesen írva. A köcsögözést inkább nem minősítem.
Ez egy elég szánalmas hsz volt (lásd még: ragok hibás és következetlen használata), és csak azért válaszoltam, mert mindemellett teljességgel értelmetlen is.Ha nyelvészeti vitára vágysz, inkább privátban próbálkozz, de csak az ilyen jellegű tudásod némi fejlesztése után, így magunkat, egymást és a moderátorokat is kímélhetjük).
A fórumozók nyelvtudását illetően viszont teljesen igazad van! Én bizony, ha nyelvészkedni akarnék itt (de nem szoktam), nagy magyarságomban biztosan nem angol kifejezést használnék a szerkesztésre.
No offense, csak, ha már annyira vágytál a helyes nyelvi kifejezésekre, gondoltam, segítek.r00r1: Nézd meg a win en. tak. beállításait.
A másik az alaplapi S(x) mód. A harmadik a letöltő szoftver. Én pl. DiskDefrag-gal úgy jártam, hogy mindig en. tak. módba kapcsolt a gép, akkor is, ha futott. De sztem NEM a driverben kell keresni a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Gainward RTX 4080 Phoenix 16GB - 12 hónap garancia
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti O12G 2026.10.24-ig alza garis.
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- Asus Rog Strix RX 6800 XT LC 16 GB - GARIS (ritkaság)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged