Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
joysefke #49481 üzenetére
De hát éppen ezt mondtam (ismét). A kisebb kártyák jobban tuningolhatóak, csak úgy sem érnek semmit. Nekem is volt 1600Pro-m, 24% tuning belefér, és úgy sem futott rajta normálisan semmi.
Asbee: Összehasonlítás volt, talán elkerülte a figyelmedet. Az is írtam, hogy saját tapasztalataimról van szó. A tuningolhatóság miatt volt eddig jobb az nV ár/értékben, hülyék, ha ezt tiltják. Ami tesztet láttam, ott nVnál 15% volt a tuningolhatóság (GTX770 pl.). Végeredményben pedig szeretném látni azt az AMD kártyát, amely CUDA és PX támogatást nyújt.
(Márpedig utóbbi hiánya nem kevés játékban erősen csökkenti a vizuális élményt).
- = Zk = -: Hát, számolni tanulhatnál kicsit.
Több mint 10k-t spóroltam azzal, hogy az olcsóbb helyről vásároltam alaplapot és procit. Ha neked ez "pár Ft", akkor gratulálok a jövedelmedhez.
Amúgy az új AB is szar. Ez most váltogatja az órajeleket (profilozás nélkül), de ugyanúgy változatlanul hagyja az 1x megváltoztatott feszt, mint a Trixx. Pl. 3D 1.013V-on van a kari, hiába vált vissza 300/150-re, a fesz fent marad. Én hülye meg letöröltem a régi profilt, amelybe el volt mentve az alap tartomány átírása (hiányzik az a szakasz), így nem tudok most 2D profilt csinálni, közben meg ott van a tök fölösleges intervallum 2400MHz-ig.
Most keresgélhetem a CCC beállításokat, hátha ott helyre tudom hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Lexus, Toyota topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest