Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kona005
senior tag
válasz
katt777 #48361 üzenetére
Elvileg beleraktam rendesen (2x is), a kakaóval sincs baj szerintem mert világít rajta egy zöld led.
Én ilyet még nem láttam, egyszerűen nem megy tőle a gép, boot-nál nincs csipannás a végén meg semmi, full süket az egészLehet ez a Win 8.1 től? Lehet visszarakom a tiszta 7-et és megnézem azzal is...
Valamint régebbi driver bezavarhat? Egy 4870-et használtam előtte, 13.4 es driverrel de szerintem mennie kellene, volt már hogy Nv driver volt fent és betettem egy AMD kártyát és ment, persze driver nélkül.
Kezdem nagyon elveszíteni a bizalmat az AMD -vel szemben VGA téren is, proci téren már rég nem is gondolkodtam AMD-n.
Szerk.: Mind a két slotba néztem már. 4870-el tegnap este ment hibátlanul a gép. Sajnos most nincs másik gép amibe meg tudnám nézni...
Új hozzászólás Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest