- Melyik tápegységet vegyem?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen alaplapot vegyek?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kona005
senior tag
válasz
katt777
üzenetére
Elvileg beleraktam rendesen (2x is), a kakaóval sincs baj szerintem mert világít rajta egy zöld led.
Én ilyet még nem láttam, egyszerűen nem megy tőle a gép, boot-nál nincs csipannás a végén meg semmi, full süket az egész
Lehet ez a Win 8.1 től? Lehet visszarakom a tiszta 7-et és megnézem azzal is...Valamint régebbi driver bezavarhat? Egy 4870-et használtam előtte, 13.4 es driverrel de szerintem mennie kellene, volt már hogy Nv driver volt fent és betettem egy AMD kártyát és ment, persze driver nélkül.
Kezdem nagyon elveszíteni a bizalmat az AMD -vel szemben VGA téren is, proci téren már rég nem is gondolkodtam AMD-n.
Szerk.: Mind a két slotba néztem már. 4870-el tegnap este ment hibátlanul a gép. Sajnos most nincs másik gép amibe meg tudnám nézni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lehet ez a Win 8.1 től? Lehet visszarakom a tiszta 7-et és megnézem azzal is...