- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
És az miért nem felelt meg? Vagy hova kell jobb? Tényleg kíváncsi vagyok. Egyébként néztem, hogy a GTX680 vs HD7970 esetén szerintem inkább lehet mondani, hogy egál a teljesítményszint, minthogy egyik vagy másik erősebb. Aztán a GCN architekrúra jobb is, persze az egyelőre nagy kérdés hogyan fogják (akarják) majd kihasználni. Ez alapján az új játékok esetén viszont valóban lehet nagy különbség köztük!
Ami elvitathatatlan különbség az a PhysX - csakhogy a tesztek alapján közel sem lett olyan erős mint gondoltam. Legalább is teszt szerint: [link]Az mondjuk pozitív - számunkra legalább is -, hogy 7970 után jön a 7850, mert így összehasonlításhoz is lesz tapasztalat. Persze nem az a fő kérdés melyik erősebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest