Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz juve600 #44741 üzenetére

Na igen, ezért írtam, hogy az a ref. hűtő annyira nem tetszik. +10k egy hűtő rá. Még úgy se olyan rossz ár.

@aginor:

De, szerintem jóval gyorsabb. Persze attól függ mennyire cibálod a 270x-et. :DDD
    20%-kal több számolóegység van az XT-ben. Több textúrázó... Magasabb a memória alapórajele is. Ja és ezt is meglehet cibálni. :D Ja meg a tranzisztorok száma is bő 1,5x-ese. Azért ez különbség.

@ALONSO11:

Szerintem nem bios függő. A 13.12-t tedd fel és nézd meg előjön-e a hiba. Nekem gyári biosos mint mondtam és nem jött elő.
    Pedig ha jól emlékszem másnál előjött 270x Toppal, de ő felrakta az új biost és a 13.12-t is. Én viszont csak az új drivert. Szóval szvsz elég lesz az új driver hozzá.

Amúgy amióta mondtátok ezt a flickeringet, megfigyeltem, hogy itt a céges gépen a Firefox néha néha bevillantja az asztalt. Így bevillog a böngésző két szélén egy tizedmásodpercre az asztal. :D Pedig itt intel GMA vga van a gépben...

Szerk.2.:

Hehe most nézem, iponban 64.000 forint az Asus 270x Top. PCX-ben meg 54.000 ugyanaz. :D Azé' nem gyenge.

Új hozzászólás Aktív témák