Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
juve600
üzenetére
Na igen, ezért írtam, hogy az a ref. hűtő annyira nem tetszik. +10k egy hűtő rá. Még úgy se olyan rossz ár.
@aginor:
De, szerintem jóval gyorsabb. Persze attól függ mennyire cibálod a 270x-et.

20%-kal több számolóegység van az XT-ben. Több textúrázó... Magasabb a memória alapórajele is. Ja és ezt is meglehet cibálni.
Ja meg a tranzisztorok száma is bő 1,5x-ese. Azért ez különbség.@ALONSO11:
Szerintem nem bios függő. A 13.12-t tedd fel és nézd meg előjön-e a hiba. Nekem gyári biosos mint mondtam és nem jött elő.
Pedig ha jól emlékszem másnál előjött 270x Toppal, de ő felrakta az új biost és a 13.12-t is. Én viszont csak az új drivert. Szóval szvsz elég lesz az új driver hozzá.Amúgy amióta mondtátok ezt a flickeringet, megfigyeltem, hogy itt a céges gépen a Firefox néha néha bevillantja az asztalt. Így bevillog a böngésző két szélén egy tizedmásodpercre az asztal.
Pedig itt intel GMA vga van a gépben...Szerk.2.:
Hehe most nézem, iponban 64.000 forint az Asus 270x Top. PCX-ben meg 54.000 ugyanaz.
Azé' nem gyenge.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ja meg a tranzisztorok száma is bő 1,5x-ese. Azért ez különbség.