Hirdetés
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
Nemtudok ebben igazat adni neked, mert nincs még referencia alapom, de nekem most ilyen van és kurvára meg vagyok vele elégedve. Látszik hogy nem egy sapphire vagy gigabyte kategoria. Eddig még nem futottam gondba, le is kopogom..Az első amit megvettem az szar volt mert a 2 státuszledből ami a PCIE csatinál van csak az egyik világított zölden a másik meg sehogyan csak pirosan ha nem volt bedugva, ettől független lehet jó volt csak a felszerelt led volt selejtes..passz. Ezen most mind2 világít legalább látni hogy a kártya kapja a naftát.
-
Grave_444
nagyúr
Héé te mi alapján mondod ez a Sapphire kártyákra?!
Ha már a spórolásnál tartunk egy csomó gyártó csak 1 ventit tesz rá, a gagyibájt meg sokszor a gyári órajelet se bírja.
swagger55 Ha a driver a bugos, akkor előfordulhat játékban fagyás, fps drop, kockázás stb, de azért a reset gomb szerintem nem ide tartozik.
Persze egyszerűbb erre fogni mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- Gran Turismo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby rádiós topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Persze egyszerűbb erre fogni mindent.