Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Lemokey L5 HE 8K billentyűzet tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
sakal83 #40966 üzenetére
Szoktam hallani én is a vinyót, de csak akkor amikor nagyon dolgozik valamin. Az meg elég ritka. Vagy hogy is mondjam... A vinyó általában csak akkor megy ha valamit dolgoztatok róla úgy komolyabban. Másolok, telepítek 1-1 program indításakor ilyesmi...
De alapvetően netezés, zenehallgatás közben nulla hangja van. Ha meg filmezek akkor értelemszerűen a film hangja jócskán túlszárnyalja a vinyó hangját, játéknál szintén. Szóval nem teljesen vágom hogy ez milyen helyzetben lehet tényleg zavaró. Hosszasabb másolás alatt igen, telepítés alatt igen. De ezeken kívül?
Jó, most megnyitottam egy office-t és hallottam 1 tizedmásodpercnyi hdd hangot meg ugyanennyit mikor becsuktam.De most este van és csend. Napközben asszony 3 méterről nem vette észre, hogy már rég bekapcsoltam a gépet, és szólt h lécci kapcsoljam be. Mondtam hogy már negyed órája megy a gép...
Majd meglátjuk mennyire fog zavarni a dupla ventis 270x. Bár igazából nem tartok tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Házimozi belépő szinten
- Nők, nőügyek (18+)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest