Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
LógaGéza
üzenetére
Igazából minden típusból kilehet fogni szart. Nehéz megmondani melyik a jó és melyik nem.
A Sapphire lehet tényleg azért tűnik ilyen szarnak mert azt veszik a legtöbben. Fene tudja. De mivel nincs eget rengető különbség a márkák között ezért ha nem muszáj én inkább a kevesebb problémásat veszem.
Amúgy a 7870-nél a bs hiba egy elismert hibajelenség volt a Sapphire-nél ami más gyártókra nem volt jellemző.Persze linkeltek be sokan Asus-os hibákat is, de azok többség "mindössze" ventiprobléma, zajos / hibás venti volt.
A legjobb megoldás utána nézni külföldi oldalakon is az adott példánynak. Elolvasni külföldi teszteket, rákeresni fórumokban stb... Legyen szó bármelyikről.
Mert pl mikor a 7870-est néztem nekem is megtetszett az XFX verzió. Viszont néztem róla egy tesztet ahol szépen kiderült, hogy az egyik legjobban melegedő kártya. Ráadásul fps-ben se nagyon tud többet, mint mondjuk a Sapphire kártyája ami viszont közel 10-15 fokkal hűvösebb. Úgyhogy akkor elment a kedvem attól a típustól is.
De ettől még a 270x-ük jó lehet, nem néztem utána.Szóval nem tudom melyikben bízzon az ember. Én az Asus Msi párosban még nemigazán csalódtam. De abból is kilehet fogni sz..rt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest