- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kaci84
üzenetére
nekem három ilyen van
... nincs vele gondom meglepően csendesek terhelés alatt bár 65%-os venti fordulat felett már van hangja ... nálam a táp a leghangosabb fsp raider 750 illetve a box-os amd hűtő volt a legdurvább...a feszültségét lefele nem nagyon lehet állítani sajnos, pedig én akartam kicsit optimalizálni a gép fogyasztását ...
-
ViBo77
senior tag
válasz
Kaci84
üzenetére
nekem az X nélküli van, de a kollégám az X-eset vette ... alap különbség, az hogy az X-esnek nagyobb picit az órajele és nagyobb a nyák (tehát méretes PC ház kell neki) és nagyobb a hűtője és 3 venti van rajta, így állítása szerint szinte nulla hangot ad ki még game közben is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

... nincs vele gondom meglepően csendesek terhelés alatt bár 65%-os venti fordulat felett már van hangja ... nálam a táp a leghangosabb fsp raider 750 illetve a box-os amd hűtő volt a legdurvább...