- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikka07
tag
válasz
RMZ250 #37885 üzenetére
A gyári hűtő alatt azt értem amit a gyárban ráraknak pl asus,gigabyte,msi stb...nekem az evga gtx 470 kártyámon accelero extreme plus hűtő volt ami 20.000ft, volt még zalman vf2000 led ,vf 900,és vf700 alcu-m is amiket a külön megveszed és rászereled magadnak a kártyára és sokkal jobbak mint bármelyik gyártó hűtése pl az accelero extreme plus ami az egyik legjobb vga hűtő ami kapható és csak külön lehet megvenni.A lényeg hogy a kártyám reggel óta stabilan üzemel azóta nem volt semilyen hiba most probáltam ki az uj call of duty-t ramfix-el szépen fut mindent maxra vettem nem szagatt pedig csak 4gb ramom van a grafikája is szép .Jó kártya a 7870 eddig meg vagyok elégedve szerintem nagyon jó vétel érdekes hogy tesztekben csak az ajánlott plecsnit kapta nálam kiérdemelte a különösen ajánlottat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kedvcsinálót kapott a Return to Silent Hill
- RAM topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen program, ami...?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest