- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Steve198310
üzenetére
Lehet, hogy papíron "gyenge", csak épp nem fogod észrevenni a különbséget.

-
HSM
félisten
válasz
Steve198310
üzenetére
Jó... Volt nekem 5ms-es Samsung TN, tény, gyorsabb, de állatira nem nagy a difi. Nem lassabb ez, csak ha nagyon erőlteted, mondjuk Eizo monitor tesszttel ráengeded a 400pixel/sec-es kockát fekete alapon fehéren, hogy haha, a Dell-en 2mm-el hosszabb csóvát húz. Az 1ms-es Samsung se sokkal gyorsabb az 5-ösnél, csak jobban túlvezérli az overdrive. Megjegyzem, az input lag sokkal többet számít, egyes monitorokon akár 20ms is! Enyémnek kevesebb, mint 1...
Konkrétan FPS-eket játszom vele főleg, multiban, a CF extra input lagját nem bírtam elviselni, amit általában sokan észre se vesznek, szóval ha ezt kiszúrom, nem lehet olyan lassú ez a monitor. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Konkrétan FPS-eket játszom vele főleg, multiban, a CF extra input lagját nem bírtam elviselni, amit általában sokan észre se vesznek, szóval ha ezt kiszúrom, nem lehet olyan lassú ez a monitor.