Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steam Deck
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetyaa
tag
válasz
szasanyi
üzenetére
7870 már meghaladja a pénztárcám képességeit.
A jelenlegi kártyámtól meg hülyét kapok hogy nem tudok értelmesen játszani. Nézegetem a sima 7850-et azokat is lehet kapni viszonylag jó áron, csak úgy vagyok vele hogy az a plusz 3-4 ezer már nem oszt nem szoroz, és akkor mégis csak oc-s. Viszont nem vagyok egy nagy tuning őrült, szóval még semmi sincs kizárva. Sok nekem ez a pénz nem akarom megbánni szóval várok, keresgélek, és majd valamire lecsapok. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A jelenlegi kártyámtól meg hülyét kapok hogy nem tudok értelmesen játszani. Nézegetem a sima 7850-et azokat is lehet kapni viszonylag jó áron, csak úgy vagyok vele hogy az a plusz 3-4 ezer már nem oszt nem szoroz, és akkor mégis csak oc-s. Viszont nem vagyok egy nagy tuning őrült, szóval még semmi sincs kizárva. Sok nekem ez a pénz nem akarom megbánni szóval várok, keresgélek, és majd valamire lecsapok.