- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nyomtató topik
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
zserbox #28813 üzenetére
A kép készítése +1 másodpercig.
Egy rendesen megépített kártyának ennyitől még nem lehet baja, mivel max 30 másodpercet volt 100 fok felett, és a 110-et el se érte.Nem csoda amúgy hogy így ment felfelé, a konnektoros fogyimérővel mért értékek és némi számolgatás után 293W-nak számoltam a VGA fogyasztását ezen teszt alatt!
Ugyanez 1050Mhz-es GPU-val (és a hozzá szükséges fesszel) már csak 192W, annyival röhögve kimegy a világból.
De azért +50%-al a gyári TDP fölé menni azért túlzás, nem csoda, hogy ott már szenved, elvileg 200W körüli a gyári TDP.... Persze, 3Dmarkok alatt nem melegedett ennyire.
(#28815) PandaMonium: Persze, az eddigi legjobb VGA-m volt a kis XT a mostani 7950-emmel holtversenyben.
Én mindig is ezt írtam, hogy szuper kis kari.A Logout tesztet is azért írtam végül meg, hogy ezt mások is láthassák, nem egy olyan szemétdombra való sokat zabáló kártya ez, mint a netes tesztek anno beállították.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest